Werk voor wie wil werken

Mendex Groep helpt mensen bij het verbeteren van het arbeidsperspectief. Ieder mens is uniek en dit betekent elke keer een andere aanpak, maatwerk dus. Mendex Groep heeft een uitgebreid pakket van diensten in huis om re-integratietrajecten succesvol uit te voeren.

Ons team bestaat uit re-integratiedeskundigen, trajectbegeleiders en jobcoaches. Mendex Groep heeft samenwerkingsverbanden met het bedrijfsleven, uitzendorganisaties en opleidingsinstituten.

Visie

Mendex Groep is van mening dat ieder mens de mogelijkheid heeft om in zijn of haar eigen levensbehoefte te voorzien. Hiertoe beschikt iedereen over zijn eigen gaven en talenten. Onze zienswijze bij de begeleiding van cliënten is dat wij uitgaan van de kansen en mogelijkheden en niet van iemands tekortkomingen of beperkingen. Wij gaan uit van de kansen en mogelijkheden die iemand heeft om weer een plek op de arbeidsmarkt te bemachtigen. Wij zijn van mening dat denken in kansen in plaats van denken in beperkingen van essentieel belang is om een traject succesvol uit te kunnen voeren.

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie. Neem contact met ons op.

Opnieuw de arbeidsmarkt op? Mendex Groep helpt!

Bel ons gerust voor meer informatie 0294-770804