Je eerste baan of terug aan het werk

 
 
Het juiste personeel op het juiste moment

Op zoek naar tijdelijk of vast personeel?

Wij produceren en assembleren dagelijks meer dan 100.000 producten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Wij leiden onze mensen 'in huis' op waardoor wij uw bedrijf van geschikt en vakbekwaam personeel kunnen voorzien.

Heeft u in een drukke periode tijdelijk behoefte aan extra inzet, of bent u op zoek naar een toevoeging aan uw team voor langere termijn? Vraag ons naar de mogelijkheden op het gebied van uitzenden, detacheren en de participatiewet of werken met statushouders. 
 

 
Ik zoek werk

Even geen werk?

Mendex groep heeft een baan voor iedereen. Werk voor wie wil werken. Wij gaan in onze gezamenlijke zoektocht uit van wat je kunt en geloven dat iedereen een bijdrage kan leveren op de arbeidsmarkt. 

 

Er zijn tal van redenen denkbaar waarom jij momenteel zonder werk zit. Als je echt gemotiveerd bent, helpen wij je terug naar een werkzaam leven! 

Uw Partner in productie en assemblage techniek

Wij produceren en assembleren dagelijks meer dan 100.000 producten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Mendex Groep beschikt per locatie over 2000m2 in house productiefaciliteiten. U kunt bij ons terecht voor productie en assemblage van uw product. 

 

Talent uit heel de wereld!

Wij matchen het talent van statushouders aan werkplekken in het reguliere bedrijfsleven. Bedrijven zoeken goede arbeidskrachten. Nederland heeft steeds meer te bieden met talent uit heel de wereld! 

Bron: de correspondent

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bel ons gerust voor meer informatie 0294-770804